


ONS MENU
Gastrobar 1677 heeft een kleine kaart om de kwaliteit van onze gerechten te garanderen.
Wij bieden u dagelijks één of meerdere suggesties van de dag aan.
Vraag de bediening naar de dagsuggesties.

Gastrobar boterham
Serano
7.90€
Spaanse gerookte ham/tapenade van zongedroogde tomaatjes balsamico dressing
Oude kaas
7.90€
Utrechtse oude kaas/honing mosterd sausje
Gastrobal met jus
7.90€
Huisgemaakte bal/warme jus/truffel crème
Vega
7.90€
Buffel mozzarella/Mediteraanse saus
Gerookte kip
7.90€
Geroosterd op de BBQ/crème van kerrie
Tonijn salade
7.90€
Frisse verrassing van tonijnsalade
Borrelhapjes (tot 22:30)
Bitterballen Van Dobben 6st.
5.90€
Trio van vleeswaren
5.90€
Geserveerd met brood en huisgemaakte tapenades
Kaasbordje
9.90€
Diverse luxe kazen met een lepeltje stroop
Portie brood
3.50€
Met kruidenboter of ansjovisboter of artisjokboter
Bruschetta 3st.
5.50€
Gastrobar salades
Tonijn
13.90€
Honingmosterd-dressing
Vega
13.90€
Mediteraanse wijze met buffel mozzarella en avocado
Kip van de BBQ
13.90€
Met kruidenolie en luchtige kerrie créme
Biefstuk (lauwwarm)
13.90€
Geserveerd met jus de veaux
Soepen
Huisgemaakte uiensoep
7.90€
Gegratineerd (oude kaas) Met brood en kruideboter of ansjovisboter
Paprikasoep
7.90€
Met brood en een tapenade van paprika en geitenkaas
Seizoenssoep
8.50€
Een soep naar gelang van het seizoen of jaargetijde
Creuse oesters
Naturel 6st
17.50€
Frambozendressing en citroen
Rockefeller 6st
19.50€
Overbakken met sabayon en spinazie
Vleesgerechten
Smokey roasted rib-eye
14.50€
Jus de veau of pepersaus
Biefstuk
14.50€
Jus de veau of pepersaus
Visgerechten
Vis van de dag
14.50€
Lekker vers
Kids:
Heeft uw kind zin in iets anders? Er zijn altijd mogelijkheden.
Desserts:
Vraag naar onze dessertkaart.
Supplementen
Frietjes
3.50€
Gepofte aardappel
3.50€
Salade
3.50€
Gegrilde groenten
3.50€
Luxe bospaddenstoelen mix
3.50€
Pasta olio
3.50€
Vul uw gerechten aan met een van onze overheerlijke supplementen.

Smaakvolle gerechten met dagverse producten
Al onze gerechten worden zorgvuldig bereid met dagverse producten, huisgemaakte sauzen en dressings. Om onze kwaliteit te garanderen, hebben wij gekozen voor een basiskaart, met daarnaast suggesties van onze chef Dennis Meis. Met seizoensproducten bereidt hij smaakvolle gerechten, denk bijvoorbeeld aan een Fruits de mer in het zomerseizoen, of aan heerlijke wildgerechten in het najaar.
De vis van de dag varieert ook naar gelang het seizoen, meestal aangevuld met een extra visspecial. Om onze gasten te blijven verrassen, zijn er ook wisselende vleesgerechten naast de kaart.
Durf jij je te laten verrassen? Of ga jij voor onze overheerlijke gerechten van de kaart?
Dranken

Brand Pilsener
Gebrouwen met meer hop

Brand Weizen
Volmout tarwebier

Brand Dubbelbock
Robuust van smaak







